Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan Pazar günü yapılacaktır.

Sınav başlama saati: 10.00
Sınav süresi: 100 dakika

Öğrencilerimize duyurulur. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Giriş Yeri Bilgilerinizi Görmek için Tıklayınız

Adaylar sınava gelirken yanlarında ne getirmelidirler?

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı) ile koyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulunduracaktır.

Nis

ARA TATİL DERS ÇALIŞMA PROGRAMLARI

Programları indirmek için bağlantının üzerine tıklayınız.

Haz

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yaz Okulları Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Daha sonra öğrenci başvurusu kısmına tıklayınız. Gelen menüden e okul öğrenci başvurusu kısmını tıklayınız ve gerekli bilgileri doldurunuz. Giriş yapıp kursa gitmek istediğiniz okulu, dersleri ve öğretmenleri seçiniz. Bu dersleri "kurs ders listesine ekle" kısmına tıklayarak listeye ekleyip kaydet tuşuna basınız.

Daha ayrıntılı bilgi için instagram hesabımızı ziyaret ederek ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Haz

Bursluluk sınavı 3 Eylül 2023 tarihinde gerçekletirilecektir. Sonuçlar 22 Eylül 2023'te açıklanacaktır.

Kılavuz için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Okul başarısında ailenin rolü konulu broşür için EDA KOLAY'a teşekkür ederiz.