Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan Pazar günü yapılacaktır.

Sınav başlama saati: 10.00
Sınav süresi: 100 dakika

Öğrencilerimize duyurulur. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Giriş Yeri Bilgilerinizi Görmek için Tıklayınız

Adaylar sınava gelirken yanlarında ne getirmelidirler?

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı) ile koyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulunduracaktır.

Nis

Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Feyzanur KANTAR ve öğrencileri Ennur ÖZCAN, Bahadır AKÇAY ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

Enesler Aihl Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu hakkında öğrencilerimize sunum yapıp ve öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Feyzanur KANTAR'A ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Kadir gecemiz mübarek olsun!

Ramazan Sevinci ve Kadir Gecesi Programı

Programda emeği geçen öğrencilerimize ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mücahit PEHLİVAN’a teşekkür ederiz.

Yaratıcı Drama İle Kültürel Mirasımızı Öğreniyoruz

Kütüphaneler Haftası’nda biz de okulumuzun kütüphane kulübü öğrencileri ile SARBAK Metal Andon Arakelyan Halk Kütüphanesi’ne ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyarette Yaratıcı Drama İle Kültürel Mirasımızı Öğreniyoruz atölyesinde bizi sıcak bir karşılama ile ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. Sizlerin ilgisi ve misafirperverliği, ziyaretimizi unutulmaz kıldı. Kültürel mirasımızı bu özel atmosferde keşfetmek bize büyük bir mutluluk ve keyif verdi. Sizinle bir arada olmak, bizim için gerçekten anlamlıydı.

Mrt

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Tekirdağ Geleceğini Meslek Liselerinde Tasarlıyor” projesi kapsamında okulumuz öğrencileri 27 Mart’ta Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Muharrem ÖZKAN gözetiminde Teknoloji Tasarım dersini Türk Tekstil Vakfı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. Bizi misafir eden TTVMTAL idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü gururla kutluyoruz. Atatürk önderliğindeki kahraman Türk ordusu, Çanakkale’de verilen destansı mücadelede büyük bir zafer elde etmiştir. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde ortaya koymuş, vatan topraklarını koruma azmini göstermiştir. Bugün, bu zaferi gururla anarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.”

Bugün günlerden deneme!

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuzda LGS (Liselere Geçiş Sınavı) deneme sınavı yapıldı. 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri sınav öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak sınav salonlarına girdi. Öğrenciler, LGS'ye uygun soruları çözerek başarılarını gösterdi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü

İstiklal Marşı’mızın kabulü 12 Mart 1921 tarihinde gerçekleşti. Bu yıl İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yılıdır.

Mrt

Deprem farkındalık haftasında "Deprem Tatbikatı" yapıldı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü kapsamında yürütülen HEDEF LGS projesine yönelik 7. sınıf öğrencileri bilgilendirildi. Koodinatör öğretmenimiz HÜSEYİN ÖZCAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü kapsamında yürütülen HEDEF LGS projesine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Koodinatör öğretmenimiz HÜSEYİN ÖZCAN'a teşekkür ederiz.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Ramazan Ayı konulu pano yarışmasında BİZ DE VARIZ!

Öğrencilerimizin atasözü-resim çalışmaları.

Oyun alanını çizen Resim Öğretmenimiz Muharrem Özkan'a teşekkür ederiz.