7. ve 8. Sınıflar arasında yapılan voleybol turnuvasında kazanan sınıf 8/A oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

5. ve 6. Sınıflar arasında yapılan voleybol turnuvasında kazanan sınıf 6/B oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

İlçe genelinde düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışması'na katılan 5/YDC sınıfı öğrencisi YAPRAK YILDIZ'a başarılar diliyoruz.

Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Berat Kandili programımız.

Programda emeği geçen öğrencilerimize; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mücahit Pehlivan’a teşekkür ederiz.

Program ile ilgili videoları izlemek için İnstagram hesabımızı ziyaret edin: https://www.instagram.com/ciho.59?igsh=MXhwMm04bzFzaTh0NA%3D%3D&utm_source=qr

İlçe geneli yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvasına katıldık.

Okul rehber öğretmenimiz Merve Bayram tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize "Zaman Yönetimi ve Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konusunda seminer verildi.

Meslek tanıtım günleri kapsamında tıp doktorluğu tanıtımı gerçekleştiren konuğumuza teşekkür ederiz.

Biz bu seminerde doktor olmak için hangi lise ve hangi alan seçilmeli, ne kadar puan gerekli, tıpta okutulan dersler, doktorlukla ilgili merak ettiklerimizi öğrendik.

Sıfır Atık Yarışmaları

Millî Eğitim Bakanlığınca, okullarda üç dalda "sıfır atık" temalı yarışma düzenlenecek.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullarda, öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek, çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak ve yenilikçi çözümleri geliştirmek amacıyla "Sıfır Atık Yarışması" yapılacak.

Buna göre resmi ya da özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin bireysel eserlerinin yanı sıra okullardan iyi uygulama örneklerinin paylaşılmasının hedeflendiği yarışma kapsamında, "Atıktan Sanata İleri Dönüşüm", "Sıfır Atık Projeleri" ve "İyi Uygulama Yapan Okul" olmak üzere üç farklı kategoride yarışma düzenlenecek.

Bu kapsamda, "Atıktan Sanata İleri Dönüşüm" ve "Sıfır Atık Projeleri" başlıklı yarışmalarda birinci olan okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine bisiklet ve çevre dostu öğrenci seti, ikinci olanlara tablet, üçüncü olanlara akıllı saat hediye edilecek. Yine bu yarışma dallarında birinci olan lise öğrencilerine ise dizüstü bilgisayar, ikinci olanlara elektrikli bisiklet ve üçüncü olanlara tablet hediye edilecek.

Okulların yarışacağı "İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde ise birincilik ödülü olarak "çevre beratı" takdim edilecek.

Yarışmalar kapsamında 26 Şubat'a kadar başvuru yapılabilecek. Ödül almaya hak kazananlara ödülleri, 30 Mart'ta verilecek.

@tcmeb @gencliksporbak

DENE YAP ATÖLYESİ

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde öğrencilere 3 yıl boyunca ücretsiz olarak Tasarım Ve Üretim, Elektronik Programlama Ve Nesnelerin İnterneti, Yazılım Teknolojileri, Siber Güvenlik, Enerji Teknolojileri, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri, Yapay Zeka, Nanoteknoloji ve Malzeme Bilimi, İleri Robotik, Robotik Ve Kodlama, Mobil Uygulama gibi 11 farklı başlıkta eğitim verilecektir. Ayrıca, öğrencilerin girişimcilik, yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme, karmaşık problemleri çözme, etkili iletişim ve takım çalışması gibi becerilerinin geliştirilmesi de hedeflenmektedir. Programa katılan öğrenciler 3 yıllık bir süreçte hem temel teknoloji yetkinlikleri kazanma hem de özel ilgi alanlarında derinleşme

imkânı elde edecektir. Milli Teknoloji Hamlesinin genç fertlerini yetiştirmek için 7 Şubat-25 Şubat 2024 tarihleri arasında 81 ilde geleceğin teknoloji yıldızlarını aramak için çağrıya çıkılacak bu programa ortaokul düzeyinde 4. ve 5. sınıfta eğitim gören öğrenciler, lise düzeyinde ise 8, 9 ve lise hazırlık sınıflarında eğitim gören öğrenciler başvuru yapabilecektir.

Ayrıntılı bilgi için

www.deneyap.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

8. Sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı gerçekleştirildi.

Derslere kültür fizik hareketleri yaparak başlıyoruz.

Öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Dünya çoçuk çağı kanser farkındalık günü

Erken teşhis hayat kurtarır.

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında yabancı dil sınıflarımıza kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Okul Müdürü Nihal KILIÇ'ın başkanlığında ikinci dönem başı şube öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirildi.