TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu

May

11. Arapça Şiir Yarışmaları’nda okulumuzu gururla temsil eden öğrencimiz İkra Vahide Akgül’ü tebrik ediyoruz.

May

Öğrencilerimiz trafik eğitimlerini uygulamalı olarak aldılar.

Kût’ül-Amâre Zaferi

Türk ordusunun cesaretiyle elde edilen ve Türk milletinin direniş azmini ve vatanseverliğini simgeleyen Kût’ül-Amâre Zaferi kutlandı.

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından 8. Sınıflara "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" konulu seminer verildi. Sınav Dönemi Ebeveynliği konusunda broşür hazırlanıp velilere dağıtıldı.

Nis

Okulumuzun rehber öğretmeni tarafından 8. Sınıflara "Dikkat ve Odaklanma" temalı seminer verildi.

Nis

Meslek Tanıtım Çalışmaları devam ediyor.

Bugün, okulumuzda öğrencilere yönelik önemli bir etkinlik gerçekleşti. Emniyet görevlileri, öğrencilere polislik mesleği ve siber güvenlik konularında bilgi vermek üzere okulumuzu ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında, emniyet görevlileri öğrencilere polislik mesleğinin önemini vurgulayarak, toplumun güvenliği ve düzeni için polislerin rolünü açıkladılar. Ayrıca, siber güvenlik alanında yaşanan güncel tehditler hakkında bilgi vererek, öğrencilerin dijital dünyada güvenli kalma önlemlerini almasına yardımcı oldular.

Öğrenciler, seminer sırasında interaktif bir ortamda sorularını sorarak ve deneyimlerini paylaşarak konuları daha derinlemesine anlama fırsatı buldular. Emniyet görevlilerinin bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak, öğrencilerin gelecekteki kariyer hedeflerine yönelik daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, öğrenciler tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılandı.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin meslek seçimi ve kişisel gelişimleri için önemli birer fırsat sunmakta ve onların gelecekteki başarılarına katkı sağlamaktadır. Okulumuz, benzeri etkinliklere devam ederek öğrencilerin geniş bir perspektif kazanmalarını ve potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarını desteklemeye devam edecektir.

Emniyet görevlilerine teşekkür ederiz.

Nis

Lgs sürecine destek çalışmaları kapsamında deneme sınavı yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Nis

Okul rehber öğretmen Merve BAYRAM tarafından velilerimiz "akran zorbalığı" konusunda bilgilendirildi.

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan Pazar günü yapılacaktır.

Sınav başlama saati: 10.00
Sınav süresi: 100 dakika

Öğrencilerimize duyurulur. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Giriş Yeri Bilgilerinizi Görmek için Tıklayınız

Adaylar sınava gelirken yanlarında ne getirmelidirler?

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı) ile koyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulunduracaktır.

Nis

Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Feyzanur KANTAR ve öğrencileri Ennur ÖZCAN, Bahadır AKÇAY ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

Enesler Aihl Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu hakkında öğrencilerimize sunum yapıp ve öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Feyzanur KANTAR'A ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.